About

Ik ben Puck van den Berg en eigenaar van Turbeau en Quibus Media. In 2009 heb ik de opleiding Media Vormgever afgerond en heb ik ervaring opgedaan bij diverse mooie bedrijven, o.a. NRC Media, Mediahuis en Wayne Parker Kent. Helemaal aan het begin van mijn carriere heb ik zelfs nog eventjes bij de Penny gewerkt! 

15 jaar en een heleboel Adobe updates later heb ik voor vrijwel ieder (digitaal) probleem een oplossing en ik leer nog dagelijks nieuwe technieken. Naast grote projecten als een (re)branding of een nieuwe website zijn spoedjes (die eigenlijk gisteren af moesten) geen enkel probleem, gooi maar over de schutting!

Het blijft mooi om een product van begin tot eind vorm te geven, of dit nu een complete website is of de aankleding van een evenement. 

Natuurlijk heb ik niet zomaar voor deze branche gekozen. Als jong meisje ben ik begonnen met paardrijden op de manege, daarna nog verschillende paarden gehad en gereden. Inmiddels wegens tijdgebrek even geen paarden meer maar ik kom nog regelmatig bij de mooie stallen van klanten dus ik hoef het niet te missen!

Kennismaken of gelijk aan de slag?
Stuur gerust een berichtje naar info@quibus-media.nl

Tot snel!