Logo & branding
voor hippisch ondernemers

Waarom branding?

Branding is van essentieel belang voor hippische ondernemers omdat het helpt om te onderscheiden in een competitieve markt en een sterke band op te bouwen met klanten. In de wereld van paardensport en -hippisch ondernemen draait alles om vertrouwen, passie en toewijding, en branding biedt een manier om deze waarden op een consistente en herkenbare manier te communiceren.

Daarnaast stelt branding hippisch ondernemers in staat om een unieke identiteit te creëren die resonantie heeft bij hun doelgroep. Of het nu gaat om een manege, een paardenfokkerij of een paardencoachingbedrijf, een sterke branding kan helpen om de specifieke kenmerken en waarden van het bedrijf te benadrukken en te communiceren naar potentiële klanten. Dit kan onder meer worden bereikt door middel van een doordacht logo, kleurenschema, typografie en tone-of-voice in alle communicatie-uitingen.

Recent werk

Vorige slide
Volgende slide

Wat is branding?

Branding is het proces van het creëren en beheren van een merkidentiteit voor een product, dienst, bedrijf of organisatie. Het omvat alle elementen die bijdragen aan hoe een merk wordt waargenomen door het publiek, inclusief de visuele aspecten zoals logo’s, kleurenschema’s, typografie en verpakking, evenals niet-visuele aspecten zoals de merkwaarden, persoonlijkheid, missie en visie.

Branding is niet alleen het ontwikkelen van een herkenbare naam en logo, maar ook het opbouwen van een emotionele band en betekenisvolle relaties tussen het merk en zijn doelgroep. Dit omvat het consistent communiceren van de merkboodschap en waarden via verschillende kanalen, zoals reclame, sociale media, klantenservice en productervaring. Het gaat een stuk verder dan slechts een huisstijl.

Investering

Een logo met branding moet je zien als een investering in jouw bedrijf. Als je dit professioneel laat ontwikkelen gaat het jaren mee! Maar wat ontvang je dan precies? Een los logo is mogelijk vanaf 350 euro. Staat jouw keuze er niet bij? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Goed van start

1490 ex. btw & hosting
  • Logo + branding
  • One pager
  • 10 Social media templates

Basis pakket

1990 ex. btw & hosting
  • Logo + branding
  • Basic website
  • 15 Social media templates

Deluxe

2990 ex. btw & hosting
  • Logo + branding
  • Uitgebreide website
  • 20 Templates op maat

Werkwijze & planning

Handig om te weten hoe het proces precies in zijn werk gaat! We beginnen met een briefing, hierin vul je alle wensen in. Deze bespreken we uitgebreid en we gaan aan de slag met het eerste concept. Afhankelijk van het concept zul je binnen enkele weken een eerste voorbeeld ontvangen. Dit is tevens het moment voor de eerste feedbackronde. Na het aanleveren van de eventuele feedback zetten we de puntjes op de i!

Naast een logo ontvang je ook een brandbook, hierin staan alle kleuren, lettertypes en meer informatie over jouw merkuitstraling. Tevens ontvang je bewerkbare templates voor social media. 

Ja, dat is mogelijk vanaf 350 euro ex. btw.

Feedback aanleveren mag via de mail maar we kunnen ook een fysieke of belafspraak maken om er samen doorheen te lopen!

Offerte aanvragen

Is jouw hippische onderneming toe aan een nieuwe look?
Klik dan snel op onderstaande knoppen of stuur een mailtje naar
info@quibus-media.nl