Online zichtbaarheid
voor jouw bedrijf

Waarom investeren in een website?

Een bedrijf kan anno 2024 niet meer zonder website. Klanten vinden hier informatie zoals contactgegevens en openingstijden.

Online zichtbaarheid is een veel groter begrip dan slechts een website. Ook social media en online nieuwsbrieven zijn niet meer weg te denken van de digitale snelweg. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar is bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Jouw nieuwe website door Quibus Media laten realiseren?

Quibus Media bouwt websites voor kleine én grote hippische ondernemers. Wij zorgen er tevens voor dat jouw website gevonden wordt in Google. Bekijk alle pluspunten van een nieuwe website! 

Een website stelt een hippische onderneming in staat om online aanwezig te zijn, waardoor ze kunnen worden gevonden door potentiële klanten, ongeacht hun locatie.

Een website biedt ruimte om belangrijke informatie te verstrekken, zoals lesroosters, evenementenkalenders, tarieven, faciliteiten, verkoop/verhuur en contactgegevens.

Een website kan worden gebruikt als een platform voor klantbetrokkenheid, bijvoorbeeld door het delen van nieuwsberichten, blogs, en foto’s en video’s van evenementen en lessen. Uiteraard houden we rekening met de AVG.

Met een website kunnen klanten op elk moment van de dag toegang krijgen tot informatie over je bedrijf en kunnen ze zelfs online aankopen doen. Dit vergroot de toegankelijkheid van je bedrijf voor een breder publiek. Dit scheelt tevens heel veel tijd, klanten kunnen zelf het antwoord op vragen vinden waardoor fysieke klantenservice bijna niet meer nodig is. Tevens is een online boekingssysteem een optie! 

Naast het verstrekken van informatie aan klanten, kan een website ook dienen als een bron van educatieve inhoud, zoals tips voor paardenverzorging, trainingsadvies, en updates over veterinaire zorg.

In een steeds meer gedigitaliseerde wereld kan het hebben van een goed functionerende website een concurrentievoordeel bieden ten opzichte van concurrenten die alleen offline actief zijn.

  1.  

Wat kost dat?

Een website moet je zien als een investering in jouw bedrijf. Hoewel het opzetten van een professionele website aanvankelijk kosten met zich meebrengt, zal het op de lange termijn kosteneffectief zijn. Daarnaast zal een website de efficiëntie van een bedrijf verhogen door processen te stroomlijnen, zoals het verstrekken van informatie aan klanten. Op deze manier zal je meer tijd overhouden voor het ondernemen en zal de klantenservice gewoon doorlopen.

One pager

Een budget vriendelijke oplossing
490 ex. btw & hosting
  • Dynamische one pager
  • Alle informatie op 1 pagina
  • Op maat gemaakt

Website Start

Het meest gekozen!
990 ex. btw & hosting
  • 3-6 pagina's
  • Basic SEO toepassing
  • Webdesign op maat

Webshop

Luxe webshop
3900 ex. btw & hosting
  • tot 10 pagina's
  • Incl. 30 producten ingevoerd
  • Webdesign op maat

Werkwijze & planning

Handig om te weten hoe het proces precies in zijn werk gaat! We beginnen met een briefing, hierin vul je alle wensen in. Deze bespreken we uitgebreid en we gaan aan de slag met het eerste concept. Afhankelijk van het concept zul je binnen enkele weken een eerste voorbeeld ontvangen, deze is al geheel dynamisch zodat je echt een goed beeld krijgt hoe het eruit komt te zien. Dit is tevens het moment voor de eerste feedbackronde. Na het aanleveren van de eventuele feedback zetten we de puntjes op de i en kan de website gelanceerd worden! 

Wij kunnen dit voor je regelen. Eventueel is het verhuizen van de huidige domeinnaam en hosting ook geen probleem! 

Pas als de nieuwe website wordt verhuisd naar de domeinnaam gaat de oude website offline, we proberen dit zo kort mogelijk te doen op een rustig moment in overleg.

Feedback aanleveren mag via de mail maar we kunnen ook een fysieke of belafspraak maken om er samen doorheen te lopen!

Recent werk

Klik op een afbeelding om de website live te zien!

Previous slide
Next slide

Wat klanten zeggen

Contact

Is jouw hippische onderneming toe aan een nieuwe website?
Klik dan snel op onderstaande knoppen of stuur een mailtje naar
info@quibus-media.nl

nl_NLNL