Jouw hippische onderneming
online zichtbaar

Waarom investeren in een website?

Een bedrijf kan anno 2024 niet meer zonder website. Klanten vinden hier informatie zoals contactgegevens en openingstijden. Uiteraard moet deze website ook via mobiel goed werken en vindbaar zijn. 

Online zichtbaarheid is een veel groter begrip dan slechts een website. Ook social media en online nieuwsbrieven zijn niet meer weg te denken van de digitale snelweg. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar is bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Jouw nieuwe website door Quibus Media laten realiseren?

Quibus Media bouwt websites voor kleine én grote hippische ondernemers. Wij zorgen er tevens voor dat jouw website gevonden wordt in Google. Bekijk alle pluspunten van een nieuwe website! 

Een one pager is een budgetvriendelijke oplossing om te beginnen met een website. Op de homepage vinden klanten alle belangrijke informatie en mogelijkheden om contact te leggen. Uiteraard kun je later ook upgraden naar meerdere pagina’s. 

Vanaf € 890
ex. btw

Op zoek naar een nieuwe website of is de huidige website aan vervanging toe? Wellicht is een basis pakket dan iets voor jou! De website wordt gebouwd in WordPress en bevat 5-7 pagina’s. Uiteraard helemaal in de stijl van jouw bedrijf en met alle benodigde pagina’s. 

Vanaf € 1490
ex. btw

Wil je echt opvallen bij jouw doelgroep? Je bent aan het juiste adres. Een dynamische website heeft een mooi design, soepele interface en leveren we SEO klaar af. Ideaal voor het presenteren van jouw aanbod. 

v.a. € 2190
ex. btw 

Online verkopen? Geen probleem! Met een uitgebreid Woocommerce pakket zetten we jouw winkel op de kaart! Naast een mooi design ontvang je ook technische ondersteuning en zal je uitgebreid begeleidt worden bij het toevoegen van artikelen. 

v.a. € 3490
ex. btw 

Werkwijze & planning

Handig om te weten hoe het proces precies in zijn werk gaat! We beginnen met een briefing, hierin vul je alle wensen in. Deze bespreken we uitgebreid en we gaan aan de slag met het eerste concept. Afhankelijk van het concept zul je binnen enkele weken een eerste voorbeeld ontvangen, deze is al geheel dynamisch zodat je echt een goed beeld krijgt hoe het eruit komt te zien. Dit is tevens het moment voor de eerste feedbackronde. Na het aanleveren van de eventuele feedback zetten we de puntjes op de i en kan de website gelanceerd worden! 

Wij kunnen dit voor je regelen. Eventueel is het verhuizen van de huidige domeinnaam en hosting ook geen probleem! 

Pas als de nieuwe website wordt verhuisd naar de domeinnaam gaat de oude website offline, we proberen dit zo kort mogelijk te doen op een rustig moment in overleg.

Feedback aanleveren mag via de mail maar we kunnen ook een fysieke of belafspraak maken om er samen doorheen te lopen!

Recent werk

REVIEWS

Contact

Is jouw hippische onderneming toe aan een nieuw ontwerp?
Stuur dan een mail naar info@quibus-media.nl